Täytyy korjata edellisen kirjoituksen mielipiteitä, kun jäin miettimään Specialin "vaahtokone" ominaisuuksia.
Uusien eksperimenttien pohjalta minun täytyy kääntää "takkini" sen suhteen, että suti ei olisi "vaahtokone". Opettelun jälkeen tulos on, että Special sopii sekä kulhossa että kasvoissa vaahdottamiseen (ehkä kuitenkin kasvoissa paremmin) ja vaahtoa syntyy nopeasti ja runsaasti  pienestä nokareesta partavoidetta (= mantelin kokoinen nokare).

Kasvoissa vaahdottaminen onnistuu minulla parhaiten, kun sutia pidetään vedessä korkeintaan 30 sekuntia. Sudin karvat sitovat  itseensä vettä niin hyvin, että pitempi liotus saa aikaan vain vetistä vaahtolitkua. Partavoidetta sipaisen toiseen poskeen ja sitten pyörittelen sutia kevyesti ympäri kasvoja. Lopuksi  maalaan vaahdon tasaiseksi. Näin vaahdottaminen on todella nautinnollista ja "ylellistä". Kulhossakin vaahtoa syntyy nopeasti ja runsaasti, mutta vaahto jäähtyy siinä melko nopeasti. 

Best Badgerin karvat ovat erittäin pehmeät ja backbone on melko "rento". Voi olla, että tämä suti ei ole paras vaihtoehto kovalle saippualle - sitä varten tarvitaan jäykempi backbone kuten Pure Badgerissa. Jotkut sanovat, että jokainen "wetseivari" tarvitsee ainakin yhden Simpson Pure Badger sudin. Täytyy siis laittaa ostoslistalle sellainen.
 


Kyllä Special on "vaahtokone" - nyt on alkamassa kolmas passi.