Näin erään partafoorumin sivuilla LaToja partavoiteen ja se herätti minussa heti kiinnostusta.
Tilasin viipymättä voidetta espanjalaisesta nettikaupasta (Gifts and care, hinta 3,33 € + postimaksu).  LaToja sisältää paikallisen lähteen vettä ja sen mineraalisuoloja, jotka tekevät voiteesta mainosten mukaan ihoa hoitavan ja kosteuttavan.
 
Voide  vaahtoutuu nopeasti ja vaahto on kermaista ja täyteläistä. Sen tuoksu on hyvin omaperäinen. Sitä on vaikea kuvailla, ehkä nämä mineraalisuolat antavat sille ominaisen aromin. Lopputuoksu on puhdas, miehekäs ja espanjalaisen hienostunut -  olematta kuitenkaan aristokraattinen millaisen mielikuvan englantilaiset tuotteet voivat synnyttää. Henkilökohtaisesti pidän tästä tuoksusta.
 
Ajon aikana LaToja suojaa ihoa hyvin ja parta leikkaantuu miellyttävästi ja tarkasti. Vaahto on "paksun" tuntuista ja se sopiikin mielestäni erinomaisesti talviajoon. LaToja on todella kosteuttava eli mineraalisuolat tuntuvat toimivan. LaTojan on tällä hetkellä minun suosikkivoiteeni.

LaToja Classic partavoiteen koostumus: Aqua, Potassium Stearate, Potassium Palmitate, Glyserin, Potassium Cocoate, Sodium Stearate, Sodium Palmitate, Sodium Cocoate, Sodium Lactate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Parfum, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Myristyl Sulfate, Mineral Salts, Sodium Cetyl Sulfate, Laureth-10, Sodium Stearyl Sulfate, Sodium Sulfate, Sodium Chloride, Coumarin, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional.