Partabalsamin tarkoitus on:
  • rauhoittaa parranajossa ärtynyttä ihoa
  • parantaa ihon vastustuskykyä
  • vähentää parranajosta johtuvaa ihon punoitusta ja kosteuttaa ihoa.
Prorason partabalsami on pehmeän kermamainen eikä se sisällä alkoholia. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihon välittömästi sekä tekee ihon pehmeäksi koko päiväksi. Balsamin tuoksu on melko mieto ja se on erilainen kuin partavoiteen tai pre-shave voiteen tuoksu. Tuote on hyväksi havaittu  eikä se ole kovinkaan kallista kun sitä vertaa esim. englantilaisiin vastaaviin tuotteisiin. Hinta nettikaupoissa  on n. 10 -12 €.

Balsamin koostumus: vesi, Cyclopentasiloxane, Trilaureth-4, Phosphate, Caprylic/Capric Triglyceride,Glyserin, Hamamelis virgiana (Witch Hazel Water taikapähkinä) Distillate, Glycine Soja (Soybean) Oil,  Polyglyceryl-3 Caprate, Aluminium Strach Octenylsuccinate, Menthyl Lactate, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Bisabolol, Allantoin, Parfum (Fragrance), Linalool, Hydroxyisohexyl 3- Cyclohexene, Carboxaldehyde, Limonene, Sodium Hydroxide, BHT, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben (Kun parabenit ovat listan lopussa, pitoisuudet ovat hyvin pieniä).




Minulla on kokemusta vain tästä vanhemman koostumuksen balsamista. Sen pullo on lasia ja "taskumatin" muotoinen. Pullon kapea muoto tekee siitä vähän kiikkerän, mistä johtuen pullo voi keikahtaa kumoon jos siihen tarttuu huolimattomasti. Pullon korkki on vähän halvan näköinen muovitötsä. Näitä kahta pientä puutetta lukuun ottamatta Prorason partabalsami on toimiva ja hyvä tuote ja antsaitsee minulta viisi peukkua.






Tuotteen koostumusta ja pakkausta on uusittu.
Harmaaraitainen pakkaus: tuote sisältää vihreää teetä ja kauraa
Siniraitainen pakkaus: tuote sisältää Aloeta ja E-vitamiinia