Nivea Sensitive partabalsami kuuluu sarjaan: ostan Suomesta ja marketista. Balsami oli tarjouksessa ja sen hinta oli n. 6 €. Se on osoittautunut toimivaksi eli se tekee sen mitä sen pitääkin tehdä. Active Comfort System -yhdistelmä lievittää ihoärsytystä nopeasti. Balsami on alkoholiton, se imeytyy nopeasti, se kosteuttaa ja hoitaa ihoa puhtaan kamomillauutteen ja E-vitamiinin avulla. Sen tuoksu on mieto ja ärsyttämätön. Näppituntumalla balsamin koostumus on aika lähellä Prorasoa. Sensitive tarkoittanee Nivean kohdalla sitä että tuoksuaineita, jotka voisivat ärsyttää herkkää ihoa, on käytetty maltillisesti.

Balsamin pakkaus on viilean asiallinen ja valkoisena raikas. Pullo on paksua maitolasia ja korkki muovia. Pakkaus ei herätä mitään intohimoisia tuntemuksia, mutta se ei ole rumakaan. Mielestäni tämä tuote sopii päivittäiseen käyttöön ja tulen varmuudella ostamaan sitä jatkossakin.

Nivea Sensitive After Shave partabalsamin koostumus: Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Maltodextrin, Tapioca Starch, Triceteareth-4 Phosphate, Sodium Carbomer, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Pirctone Olamine, Parfum