Suunnilleen vuosi sitten minusta tuli "wetseivari" eli silloin siirryin klassiseen märkä parranajoon. Sain työkaveriltani joulun jälkeen Saksan tuliaisiksi Palmolive stick -partasaippuaa, joka oli päässyt loppumaan jokin aika sitten. Siispä päätin juhlistaa 1-vuotissynttäriä juhla-ajolla käyttäen niitä ensimmäiseksi ostettuja välineitä ja Palmolive saippuaa.
 
 
En voinut olla ihmettelmättä sitä, että tämä halpa (1,70 €) saippua on näin hyvää. Palmolive vaahtoutuu helposti ja vaahto on täyteläistä, liukasta ja ihoa suojaavaa. Terällä kuin terällä ajotulos on hyvä. Ajon jälkeen jäin miettimään  sitä, miksi maksaa useita kymmeniä euroja saippuasta, kun hyvän sellaisen saa alle kahden euron? Kai tässä on kysymys mielikuvasta - Palmolive kun ei saanut  tuntemaan itseäni Lordiksi.
 
 
Toinen ihmetyksen aihe oli partasuti, Vulfixin 404 bristle/badger. Se vaahdotti Palmoliven hetkessä kuohkeaksi ja kermamaiseksi. Levityksessä 404 on tarkka ja jämäkän pehmeä. Tämä tarkoittaa sitä, että vaahtoa menee sinne minne pitääkin (ei ympäri korvia) ja karvat eivät pistele yhtään mutta kuorivat ihoa riittävästi. Ihokuorinnasta johtuen partahöylän terä pääsee lähelle ihoa ja parta leikkaantuu tarkasti, kun välissä ei ole mitään puskuria, kuollutta ihosolukkoa. Vulfix 404 sai minut ajatuksiin: miksi maksaa 50 - 100 euroa partasudista, kun hyvän ja toimivan sellaisen saa alle 15 eurolla!
 
Heikoin lenkki tääsä setissä on höylä, Wilkinson Classic. Se on kevyt ja pehmeästi leikkaava, ja siksi minä en saa "Wilkillä" onnistumaan viimosen päälle ajoa. Se on hyvä varahöylä tai sen voi ottaa mukaan matkalle  tai sitä voi käyttää pehmeytensä takia viimeistelyhöylänä sekä vastakarvaan ajossa.

Teränä "Wilkissä oli Wilkinson Sword terä.