015-normal.jpg

Olivellan maahantuoja Pro Imperium Oy lähetti testattavaksi Face & Body oliivisaippuan, jota käytetään jonkin verran myös parranajon valmistelussa. Saippua on valmistettu Italiassa. Olivellan tuotteet on testattu dermatologisesti ja ne eivät sisällä eläinperäisiä rasvoja, sulfaatteja, parabeenejä tai lisättyjä väriaineita. Valmistuksen pääraaka-aineena on käytetty korkealaatuista oliiviöljyä, joka tulee Del Papan perheen oliiviviljelmiltä Umbriasta.

Testisaippua on tuoksuton versio. Siinä on kuitenkin jonkinmoinen tuoksu, joka on puhdas ja raikas. Saippuan koostumus sisältää ainoastaan neitsytoliiviöljyä, vettä, oliiviöljystä valmistettya glyseriiniä ja tuoksuainesta. Ainesosalista on siis varsin suppea kun verrataan muihin pre-shave tuotteisiin.

Parranajotuotteissa on melkoinen määrä mitä ihmeellisimpiä aineita, ja siksi olenkin alkanut miettiä, mitä "tököttiä" kasvoihini laitan. Olivellassa tämä lista on hyvin lyhyt, ja siksi odotukseni olivatkin korkealla. Ikäväkseni huomasin taas, niin kuin aikaisemmissakin saippuakokeiluissa, että saippua teki ihoni kuivaksi, kirveleväksi ja hilseileväksi. Hipiäni kun on niin kranttu saippualle!

Suomessa Olivellan tuotteita myy nettikauppa bellapuoti.com.

Olivella Body & Face oliivisaippua:

+ puhtaat raaka-aineet

+ raikas ja puhdas tuoksu

- saippuan synkän ruskea väri (tulee oliivipuun lehtivihreästä)

- sai minulla aikaan kuivan ja hilseilevän ihon