009-normal.jpg

Arlington saippuan ensimmäisen käyttökerran jälkeen onnittelin itseäni siitä, että en ollut käyttänyt aikaisempien saippuoiden ja voiteiden arvioinnissa numeroarvostelua. Miksi näin? Siksi, että Arligtonin myötä olisin joutunut romuttamaan koko numerojärjestelmän; Arlington saippua on yksinkertaisesti niin paljon parempaa tavaraa kuin aikaisemmin käyttämäni tuotteet. Se on huippuluokkaa ja ylellinen! Tämä on tietenkin minun vaatimaton mielipiteeni.

Harrisin saippuoita saa sekä puukulhossa että pahvirasiassa. Valitsin jälkimmäisen, ja saippuan laitoin tyhjään Monsavon rasiaan. Pahvipakkaus, joka on hyvin yksinkertainen, on kiiltäväpintaista pahvia. Rasian kylkiin on  liimattu vain valmistajan tarra sekä tuoteseloste. Arlington on kova (triple milled) talipohjainen saippua, joka tuoksuu miedosti sitrushedelmältä ja saniaiselta. Tuoksua voisi kuvata puhtaaksi, vihreäksi ja keväiseksi. Saippuat ovat yleensäkin miedompi tuoksuisia kuin voiteet. Tämä ominaisuus helpottaa erituoksuisten after-shave tuotteiden käyttöä.

Vaikka Arlington vaikuttaa kovalta, se latautuu helposti kaikilla minun sudeillani. Voi pojat! - saippuan vaahto on runsaan kermaista, liukasta, kosteuttavaa ja hyvin suojaavaa.  Ajotulos Arlingtonilla on erinomaista. Huomaan sen parhaiten kaulan alueen tarkempana ajotuloksena.

Kuvan suti on Omega 10066 Boar. Se on halpa, hauska ja hyvin toimiva suti. Kun sen karvat (tai harjakset, sialla on harjakset ja mäyrällä karvat) ovat jakautuneet, se on pehmeä. Kärjestä leikkaamaton siankarva jakautuu käytössä 2-3 haaraan tehden siitä pehmeän viuhkan. Siankarvasutiin sitoutuu vähemmän vettä kuin mäyränkarvasutiin ja tästä syystä  saippuan "sweet spotin" löytäminen on boarilla helpompaa, koska kaikki tapahtuu niin paljon hitaammin. Omegasta myöhemmin lisää.

Löysin uudelleen nuoruusvuosieni lempituoksun Tabacin. Sen tuoksu on aina jakanut mielipiteitä - sitä joko rakastetaan tai vihataan. Itse (samoin kuin vaimoni) pidän sen tuoksusta erittäin paljon.

D.R.Harris Arligton partasaippuan koostumus: Potassum palmate, Sodium tallowate, Sodium palmate, Sodium palm kernelate, Aqua, Parfum, sodium chloride, Petrolatum, Palm kernel acid, Orthtolylbiguanide, Linalool, Limonene, Farnesol, Citral, Tetrasodium etidronate, Pentasodium penteta, Tetrasodium EDTA, CI 77891.

+ ylellinen, rikas ja kermainen vaahto

+ vaahtoutuu helposti

+ kosteuttaa hyvin

+ suojaava ja liukas

+ tekee ihon pehmeäksi

+ miellyttävä mieto tuoksu

+ mahdollistaa tarkan ajon

+ riittoisa (reilun kuukauden käyttö ei näy saippuan pinnalla juuri ollenkaan)

- hintava, varsinkin puukulhossa

- tali voi tukkia ihohuokoisia ja aiheuttaa ns. mustapäitä