005-normal.jpg

D.R.Harrisin Rose partavoide on melko uusi tuote valmistajan valikoimassa. Harriskin omaa Royal Warrantin (1938, Kuningashuoneen hovihankkija) ja yrityksen toiminta on alkanut jo vuonna 1790 eli laatua ja perinteitä löytyy.

Sain partavoiteen testattavaksi Razor Masterilta. Ruusun tuoksu ei tunnu äkkiseltään oikein miehiseltä, mutta se on kuitenkin perinteinen brittiläinen miestentuoksu. Harrisin Rose partavoidetta ei siis kannata ylenkatsoa, varsinkaan kun sen ominaisuudet ovat huippuluokkaa.

Kun avasin ensimmäisen kerran hienon kovamuovisen voiderasian kannen, ilmoille lehahti huumaava ruusuntuoksu, joka onneksi tasaantui muutaman käyttökerran jälkeen. Vaikka voide on voimakkaasti värjätty,  vaahdosta tulee aivan valkoista eikä se siksi värjää sudin karvoja. Vaahdon iholle jättämä tuoksu on niin mieto, että se ei häiritse erituoksuisten after shave tuotteiden käyttöä.

Erilaisten ruusuöljyjen ja kookosöljyn lisäksi voide sisältää runsaasti glyseriiniä. Ne rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa sekä pehmentävät partakarvaa.  Ruusuöljyn tiedetään auttavan myös Cuperosa ihoon eli hiussuonilaajentumiin, joita itsellänikin on poskipäissä. Ruusuöljy supistaa pintaverisuonia ja siksi Rose partavoiteen käytön jälkeen poskieni punoitus on selvästi vähäisempää. Se ei tietenkään paranna vaivaa.

Vaahto, joka on runsaan kermaista ja liukasta antaa erinomaisen suojan. Ajon jälkeen iho tuntuu super pehmeältä.  Voisin sanoa, että Harrisin Rose partavoide on parasta mitä olen koskaan kokeillut - niin hyvä ja tarkka ajotulos sillä syntyy. Kentin silvertip suti toimii Rosen kanssa kuin unelma. Arvostelin aikaisemmin Kent sudin karvojen takkuisuutta, mutta uuden tiedon mukaan silvertipin karvojen kuuluukin olla hieman pörröiset. Aina sitä oppii uutta. Tällä combolla vaahdotan kasvoissa  ja voin vain todeta, että se on niin   Y L E L L I S T Ä  ettei paremmasta väliä.

Rasiassa oleva partavoide kannattaa ladata sutiin purkki alassuin, muuten sudista tippuva vesi laimentaa voidetta vähitellen.

D.R.Harris Rose partavoide (150g) koostumus: Aqua, Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Glycerin, Parfum, Rora rubginosa (ruusunmarja) Seed Oil, Triethanolamine, Sodium Hydroxide, CI 17200 (D & C Red 33), CI 16035 (FD&C Red 40), Citronello, Geraniol, Cinnamyl alcohol.

+ upea rasia

+ hieno tuoksu

+ ylellinen, rikas ja kermainen vaahto

+ loistava suoja ja liukkaus

+ tekee ihon pehmeäksi

+ mahdollistaa tarkan ajon

- hinta

 

Peksun partablogi suosittelee