Kuudennen testiajon tein Rotbart höylällä. Vaahdon tein LaToja partavoiteesta Vie-Long hevosenkarvasudilla. Ajotulos oli tällä kertaa ihan tyydyttävä. Tosin kaulan alueen tulos oli selvästi huonontunut, mikä olikin odotettavissa. Ehkä myös pientä raapimista oli havaittavissa.

Seitsemäs testiajokerta oli muuten samanlainen, mutta höylänä oli Mühle R41. Wilkinson sopi 41 odotettua paremmin, vaikka aivan pientä takeltelemista olikin haivaittavissa. Kaulanalueen ajotulos oli myös tällä kerralla puutteellinen.

Normaalitilanteessa en ajaisi enää tällä terällä, mutta jatkan testiä niin kauan kuin terällä voi siedettävästi ajaa. Onko testillä sitten mitään merkitystä, on jo toinen kysymys. Yksi syyhän testiin oli erään alan harrastajan väite, että "wilkillä" voi ajaa siedettävästi jopa 100 ajokertaa.

Vie-Long hevosenkarvasuti ja LaToja toimivat hyvin yhdessä. Hevosenkarvasudilla vaahtoa syntyy nopeasti ja paljon. Yksi vinkki niille, jotka ovat kiinnostuneita tällaisesta sudista. Jos hevosenkarvasudilla rakentaa vaahtoa  pyörivin liikkein,  silloin karvat voivat menna sudin keskellä ihan takkuun ja solmuun. Oikea tapa on käyttää maalaavia liikkeitä.