PGS%20-%20Copy.jpg

Portland General Storen toiminta sai alkunsa vuonna 2007 mainelaisen pariskunnan (Lisa ja Troy Portlad) rivitalon keittiössä. Muutaman vuoden kokeilujen jälkeen tuotanto aloitettiin vanhassa hedelmävarastossa. Lisa rouvan haave oli ollut tuottaa miehille vegaaneja parranajotuotteita tinkimättä kuitenkaan niiden tehossa. Mielestäni tässä he ovat onnistuneet paremmin kuin hyvin.

Männyn (pihkan), villimintun ja sitrushedelmän tuoksuinen vaahtoamaton Alpine parrajnajohyytelö oli kyllä melkoinen yllätys. Olen aikaisemmin kokeillut erilaisia ajoöljyjä ja vaahtoamattomia parranajotuotteita, mutta täytyy sanoa että tämä oli kyllä aivan yliveto. Jo pelkästään tuoksu oli todella raikas, metsäinen ja suorastaan houkutteleva. Hyytelö on läpinäkyvää ja se hämää - voiko se toima. Aine levitetään kasvoihin sormin. Kun en tiennyt miten se toimisi, lähdin liikkeelle pienestä määrästä.  Pienen odottelun jälkee vedin höylällä ensimmäiset vedot vähän arkaillen ja kuulostellen mitä tuleman pitää. Tuo metsän tuoksu oli kokoajan läsnä. Ja yllätys oli suuri, miten helposti höylä liukui iholla ja ilman mitään nyhtämistä tai nykimistä.

Ajon myötä hyytelö katosi iholta ja siksi lisäsinkin sitä ennen jokaista uutta passia. Minusta tämä toimi erittäin hyvin eikä hyytelöä kuitenkaan tuhlaantunut. Ajo oli helppoa ja tarkkaa eikä minkäälaista ihoärsytystä ilmaantunut. Ajon jälkeen iho oli TODELLA pehmeä ja sileä. Tunsin itseni varsin kerettiläiseksi, kun olin niin innoissani tästä vaahdottomasta parranajohyytelöstä. Täytyy kuitenkin sanoa, että ajofiilis ei yltänyt märkäajon tasolle. Mutta siitä huolimatta Alpine on verraton tuote kiireisenä aamuna tai jos muuten ei ole aikaa otta esille koko parranajoarsenaalia sekä matkoilla. Tätä kyllä pidän aina kaapissani, on se vaan minun mielestä niin hyvää kamaa.

Toinen testattava näyte oli saman valmistajan Whiskey after shave splash, joka on alkoholiton. Sen tuoksu on minusta puumainen, mutta puuta siinä ei ole käytetty vaikka se sisältääkin teepuuöljyä, joka on myrttikasvi. Jotain makeaakin tuoksusta löytyi, mutta en saanut päähäni mistä se tulee. Iholla Whiskey tuntui melko "litkulta", koska siitä puuttui alkoholin tuoma kirpaisu. Whiskey osoittautui hyvin virkistäväksi ja rauhoittavaksi ja kosteutus toimi hyvin yhdessä Alpinen kanssa. Vaimo sanoi, että tämä tuoksu on hänenstä parasta mitä minulla on ollut. Se on hyvin painava arvio!

 Ja vielä tuosta pakkauksesta ja etiketistä. Partaveden näytepullo on muovia, mutta 120 ml lasipullo muistuttaa vanhanajan lääkepulloa. Se näyttää hyvältä samoin kuin etiketti, joka natsaa myös minun makuuni.

Nämä tuotteet löydät osoitteesta www.vapaaherra.eu 

Peksun partablogi suosittelee