Tanskalaisen Trendhim verkkokaupan Suomen osasto lähetti Peksun partablogille testattavaksi muutamia tuotteita. Testit aloitettiin Taiwanilaisesta Titanin silvertip sudista. Merkki oli minulle täysin tuntematon eikä siitä löytynyt internestistäkään montaa arviota. Lähestyin sutia siis avoimin silmin ilman minkäänlaisia ennakko-odotuksia. Päällisinpuolin tarkasteltuna suti vaikutti hyvin valmistetulta, joskin varren metallisen alaosan kromaus näytti ohuelta ja aaltoilevalta. Aika näyttää miten se kestää käyttöä. Myös saman kappaleen yläreuna oli niin ohut, että se oli murtunut sieltä täältä. Sumakkipuinen kahva, johon oli kaiverrettu valmistajan logo,  oli sitävastoin hyvin viimeistelty ja se istui käteen vaikka siitä puuttuikin ulokkeita ja uria.

Knotin muoto on lamppu vaikka se ei ylimmissä kuvissa oikein siltä näytäkään, koska kuvaushetkellä suti oli hieman kostea. Knotti on pakattu tiiviisti ja sen selkäranka on napakka, niin että kasvovaahdotuskin onnituu sillä helposti. Vaikka karvojen kärjet eivät mene "sykkyrälle" niin kuin silvertipissä yleensä,  on sutin pehmeys kyllä huippuluokkaa. Karvoja irtosi alkumetreillä vain 3-5 kappaletta. Knotti on kahvan juuresta mitattuna n 21 mm ja loft 52 mm, varren korkeus 55.4 mm ja kokonaiskorkeus on 106,6 mm. Korkeutensa puolesta suti sopii myös kulhovaahdotukseen ja esimerkiksi "UULA" kulhossa varsi ei kolkannut sen reunoihin. Sutin hinta Trendhimillä on 72,95 € eli tässä hintaluokassa löytyy monelta valmistajalta suteja, jotka ovat paremmin viimeisteltyjä. Mikä sitten houkuttelee ostamaan Titanin? Minusta valtteja ovat valtavirrasta poikkeava muotoilu ja sudin käyttöominaisuudet. Miten Titan tullaan ottamaan vastaan Suomessa,  riippuu pitkälti sudin kestävyydestä. 

titan%20seisoo.jpg

 

titan%20makaa.jpg

 

titan%20vaan.jpg

Titan partasutia testattiin Prorason valkoisella parranajosaippualla (150 ml), joka on tarkoitettu herkälle iholle. Saippua sisältää monia aineita mm. vihreää teetä ja kaurauutetta, joidenka pitäisi erityisesti hoitaa herkkää ihoa. Lisäksi saippuassa on mentolia, joka antaa melkoista viilennystä, mikä tuntuu vähän oudolta kun puhutaan herkän ihon tuotteesta. Viilennys tuntui minulla vähän liialtakin näin syksyn kylmillä. Saas nähdä, voinko käyttä sitä kun talvi tulee. Kesäkuumalla saippua on varmaan parhaimmillaan.. Muuten saippua toimii hyvin: se vaahtouttuu helposti ja vaahdosta tulee kermaista, tiivistä ja hyvin suojaavaa. Ei Prorasoa ole turhaan kehuttu, vaikkakin minun täytyy sanoa, että minun top 5 se ei kuitenkaan yltänyt. Se kaula, se kaula - sitä aluetta Prorason valkoisella en pystynyt ajamaan riittävän tarkasti. Erilaisten kokeilujen ja havaintojen pohjalta olen päätynyt sellaiseen ajatukseen, että esim. mentolin viilennys vaikuttaa tuohon ajotarkkuuteen. Ehkä toisilla kerroilla tilanne on toinen, kun välineet vaihtuvat ja Prorason valmisteluvoide jätetään pois (tämäkin voi vaikuttaa lopputulokseen).

syksy.jpg

 

Peksun partablogi suosittelee sekä Titan Oval Silvertip partasutia että Prorason valkoista parranajosaippuaa.