Tällä hetkellä käytössäni ovat kuvassa näkyvät välineet ja tuotteet.

Muitakin on ollut, mutta ne ovat menneet kiertoon pojilleni ja vävylle. Takarivissä vasemmalta lukien on kirppikseltä ostettu teekuppi, jossa LaTojan herkänihon (vaalea tuubi) sekä LaTojan Classic partavoiteet, sitten Omegan ja Wilkinsonin partavoiteet, Monsavonin (purkki) ja Palmoliven (stick) partasaippuat, Yves Rocherin Ginseng Actif partabalsami, sen takana Body Shopin Of A Man EdT ja Yves Saint Lauretin M7 EdT, niiden edessä Nivean Sensitive partabalsami, Adidaksen Intense Touch ja Yves Rocherin Antartic partavedet.

Toisessa rivissä on Prorason pre-shave voide, itse tehty laventelin tuoksuinen pre-shave öljy, Vie-Long 13051M hevosenkarva partasuti, Simpson Duke 2 Best Badger partasuti, alunakivi ja itse tehty Bay Rum partavesi.

Alhaalla partaterät ovat Wilkinson Sword, Feather New Hi-Stainless, Super-Max Stainless, Lord Super Chrome, Croma Diamant, Polsilver, Gillette 7o'clock SharpEdge (keltainen), Personna Platinun (ns. Red), PersonnaCrystal Super Platinum, Bolzano superinox, Astra Super Platinum ja Gillette 7 o'clock Super Stainless (vihreä), Gillette Aristocrat Adjustable ja Fatip Piccolo Open Comp partahöylät.

hyv%C3%A4t_v%C3%A4lineet-normal.jpg