muhle-after-shave-aloevera__31839_zoom-n

Tällä kertaa testattavana oli Mühlen Aloe Vera partabalsami. Partavaahdon tein Wilkinsonin herkänihon partavoiteesta ja ajon suoritin Fatip Piccolo -partahöylällä, jossa oli Croma Diamant terä. Ennen balsamin levitystä huuhtelin kavoni kylmällä vedellä.

Mühlen käyttämä Aloe Vera -kasvi on peräisin Espanjan rannikolta. Geelimäinen Aloe Vera tunnetaan sen virkistävästä ja rauhoittavasta ominaisuudestaan ja se sopii erinomaisesti herkkäihoiselle. Mühlen partabalsami sisältää Taikapähkinää (Witch Hazel), joka on luontoäidin lahja parranajolle. Sillä on muun muassa ihohuokoisia supistava vaikutus kuten alkoholilla, mutta Taikapähkinä tekee sen huomattavasti hellävaraisemmin eikä se myöskään kuivata ihoa. Tammijäkälä (Oakmoss) ja Minttu, jotka eivät sisällä allergisoivia ainesosia, antavat Mühlen Aloe Vera partabalsamille hillityn mutta miehekkään tuoksun.

Mühlen partabalsami, joka on koostumukseltaan melko ohutta, imeytyi ihoon nopeasti ja teki ihosta pehmeän ja sileän.  Balsamin levityksen jälkeen parranajoalue tuntui erityisen raikkaalta ja virkistyneeltä. Tämä tuote tuntui sopivan minun iholleni erinomaisesti. Ainoa miinuspuoli on sen mieto tuoksu. Toisaalta voimakkaampi tuoksu saattaisi nostaa joidenkin mahdollisten yliherkkyyttä aiheuttavien ainesosien määrää, minkä johdosta tuote ei  ehkä  sopisikaan herkkäihoiselle.

Aloe Vera partabalsamin koostumus: Aqua, Glycine Soja Oil, Alcohol, Glyserin, Aloe Vera Gel, Glyseryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Calendula, Officinalis (Samettikukka) Flower Extract, Penthenol, Tocopherol, Bisabolol, Persea Gratissima (Avokado) Oil Unsaponifiables, Sucrose Stearate, Echnacea Angustifolia (Päivänhattu) Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Taikapähkinä) Distillate, Galactoarabinan, Rosmarinus Officinalis (Rosmariini) Extract, Xanthan Gum, Parfum (Tammmijäkälä ja Minttu), Menthol, Citronellol, Coumarin , Geraniol, Linalool.