siniparta-normal.jpg

TBR partavoide tuli markkinoille aikoinaan suuren hypetyksen kera. Voiteen sisältämän Decelerine nimisen aineen luvattiin myös vähentävän parran kasvua pitkäaikaisen käytön seurauksena (mitäs me sitten ajetaan). Siksi suhtauduinkin voiteeseen, jonka Razor Master lähetti testattavaksi, vähän varautuneesti. Testiajoissa TBR voide osoittautui kuitenkin erittäin toimivaksi tuotteeksi, ja minun oli liityttävä positiivisen palautteen antajien lukuisaan joukkoon.

Päällimmäisenä havaintonani oli voiteen antama liukkaus ja erinomainen suoja. Mühlen R41:llä tehty vastakarva-ajokaan ei tehnyt ihoa ärtyneeksi. Ensialkuun purkin pieni koko sai minut epäilemään voiteen riittoisuutta, mutta nämäkin epäilyt karisivat muutaman käyttökerran jälkeen. Esimerkiksi Kentin silvertip suti loihti TBR:stä sellaiset vaahtomäärät, että ne olisivat riittäneet 6-7 passiin eli voidetta tarvitaan vain pieni määrä. Kent toimikin tällä voiteella huippuhyvin (taas tuli huomattua miten loistava suti se on). Voidetta voidaan käyttää myös ilman sutia, mikä on hyvä asia esimerkiksi matkoilla. Purkin koko on myös matkaystävällinen. Voiteen tuoksu on raikas ja puhdas.

Uskon että TBR voidepurkin yleisilme miellyttää nuorempaa käyttäjäkuntaa, mutta minun makuuni se on vähän liian raflaava.

TBR:n ainesosalista on melko pitkä, mutta saamieni tietojen perusteella sisällössä ei pitäisi olla mitään sellaista, josta täytyisi olla huolissaan. Mene ja tiedä?

001-normal.jpg

The Bluebeards Revenge partavoide:

+ erinomainen suojaus ja liukkaus

+ tuoksu

+ voidaan käyttää myös ilman sutia

+ rasian ihanteellinen matkakoko

-  vähän arkisen oloinen rasia

Peksun partablogi suosittelee