WP_20150422_002.jpg

Tällä kertaa testattavana oli Prospector Companyn puuntuoksuinen parranajoöljy. Öljyn koostumus ( näkyy kuvassa) on paljon ohuempaa kuin mitä aikaisemmin olen käyttänyt ja lisäksi se sottasi muita öljyjä enemmän. Kun käytin sitä yhdessä sudin ja vaahdon kanssa välineet saivat melkoisen öljykylvyn. Suti sotkeutui öljystä ja höylän terään jäi melkoiesti partakarvamönjää. Kun lopuksi kuivasin kasvoni pyyhkeellä myös se sotkeutui öljystä.

Parhaan tuloksen sain kun ajoin pelkästään öljyllä. Leikkuutulos oli hämmästyttävän hyvä, mikä tuntui ja näkyi erityisesti ongelma-alueellani kaulassa. Ennen ajoa levitin öljyn kosteisiin kasvoihin. Ajon aikana lisäsin hieman kosteutta taputtelemalla kasvoja märillä sormilla. Tämä toimenpide tuntui lisäävän liukkautta, ja kun käytin minimaalista höyläpainetta minkäänlaista ihoärsytystä ei syntynyt. Myöskään balsamia tai muuta sellaista en tarvinnut ajon jälkeen. Kun huomasin öljyn sotkuisuuden, en käyttänyt enää kankaista pyyheliinaa vaan kuivasin kasvoni paperiin. 

Miss Annie parranajoöljy tuoksuu puulle, samanlaiselle kun hiotaan jotain jalopuuta. Alussa tuoksu tuntui melko omituiselle, mutta päivän aikana siihen alkoi tottua. Öljy toimii hyvin pelkkänä ajoöljynä kun hyväksyy sen, että höylä ja terä saavat öljykylvyn. Suosittelen myös käyttämään paperista kasvopyyhettä.