Tällä kertaa testattavana olivat Edwin Jaggerin kosteuttava Pre Shave Lotion,  partavoide ja Aftershave Lotion. Jälkimmäisten tuoksuina olivat Sandalwood sekä Limes & Pomegranate.  EJ tuotteet eivät sisällä eläinrasvoja, mineraaliöljyjä eivätkä parabeenejä. 

Edwinit.jpg

EJ:n valmisteluvoide pehmitti partakarvan hyvin ja leikkaaminen kumpaisellakin voiteella oli vaivatonta ja tarkkaa. Ajotulos oli molemmilla erinomaista vaikka vaahto oli ohuenlaista. Ensin vaahto vaikutti paksulta, mutta nopeasti se meni taas vetiseksi. Minulla vaadotus kesti hieman odotettua kauemmin. Huomasin että tiiviisti pakattu suti kuten Simpson Duke, vaatii paljon enemmän tavaraa kuin  löyhemmin pakattu suti. Vie-Long hevosenkarvasudilla sainkin onnistumaan parhaat vaahdot. Kun vaahtoon tulee tai siinä on jo kiiltoa se sisältää riittävästi kosteutta eli se on silloin valmis - vaikka se näyttäisi paksulta. Siitäkin huolimatta, että minulla vaahdosta tuli ohuenlaista, suojaus oli ensiluokkaista. Vastakarvaan ajo ei saanut aikaan yhtään ihoärsytystä. Valmisteluvoiteen ja parranajovoiteen yhdistelmä toimi loistavasti, mikä näkyi ja tuntui tarkkana ajona mm. kaulanalueella.

Limes & Pomegranate (limetti ja granaattiomena) sarjan tuoksu on raikaan hedelmäinen. En löytänyt siitä kuitenkaan limetin tuoksua enkä tiedä miltä granaattiomena tuoksuu. Tämä tuoksu ei oikein natsannut minulla. Koira tosin meni siitä samoin kuin Sandalwood tuoksusta aivan sekaisin ja pyrki innokkaasti koko ajan syliin (painaa 36 kg!). Sen sijaan Sandalwood tuoksu oli minusta oikein miellyttävä. Tätä voisin kyllä käyttää. Sanotaan että Edwvin Jagger ja Mühle -tuotteet ovat samat, mutta ainakaan Mühlen Sandalwood ei sopinut minun iholleni alkuunkaa. Sitä vastoin Edwin Jaggerin vastaava toimi ongelmitta. Voipi olla, että tuotteen koostumusta on muutettu tai sitten ne ovat erilaiset.

Tämän merkin viimeistelyvoide toimii loistavasti. Se imeytyi ihoon nopeasti, teki ihosta pehmeän ja sileän sekä kosteutti ihon esimerkillisesti.

Voiteiden parasta antia olivat hyvä suojaus ja tarkka ajotulos. Miinusta tuli pitkästä vaahdotusajasta sekä hiemän ohuesta vaahdosta.

Valmisteluvoide ja viimeistelyvoiteet toimivat niin kuin niiden tuleekin; ensimmäinen pehmittää partakarvan, suojaa ja ravitsee ihoa, toinen kosteuttaa, ravitsee, virkistää ja rauhoittaa ihon.

Peksun partablogi suosittelee.