prossu1-normal.jpg

 

Poikani oli tutustunut Prorason purkkipartavaahtoon Espanjassa ja suositteli minua testaamaan kyseistä tuottetta. Aluksi minulla oli ennakkoasenteita purkkivaahtoa kohtaan, mutta ei se niin huono ollutkaan kuin ensiksi ajattelin. Punainen pakkaus sisältää santelipuun tuoksuista vaahtoa, joka on hyvin kermaista ja paksua. Koostumus ei sisällä parabeenejä, silikonia ja mineraaliöljyä. Ponnekaasuna käytetään propaania, joka ei ilmeisesti tuhoa ilmakehää. Kaasu ei ole kuitenkaan täysin vaaratonta, koska purkin kylkeen lisätyssä tarrassa varoitetaan räjähdysvaarasta. Tästä syystä purkin säilytyksessä kannattaa noudattaa annettuja ohjeita ja jonkinmoista varovaisuutta.

Santeliipuun tuoksuinen vaahto on tarkoitettu paksulle ja jäykälle parrralle ja se levitetään kosteille kasvoille ei märille. Jos vaahtoon erehtyy lisäämään vettä, se sulaa kuin marenki suussa. Ajotuntuma oli hieman kuiva, mutta parta leikkaantui testiajoissa mukavasti. Ajon jälkeen iho oli pehmeä ja sileä eikä ihoärsytystä ilmennyt, toisin sanoen Proraso toimi ihan hyvin. Täytyy kuitenkin sanoa, että purkkivaahdolla ajaessa ei syntynyt märkäajon fiilistä.

Purkkivaahdon etuihin kuuluvat nopeus, vaivattomuus ja käytön helppous sekä vaahdon tasalaatuisuus. Nämä ominaisuudet tulivat esille joulunaikaan, kun talo oli täynnä jouluvieraita eikä kylppäriä voinut varata omaan käyttöön kuin hetkeksi. Jos ei tavoittele märkäajon fiilistä ja ajotulosta eikä halua hankkia siihen tarvittavaa kalustoa, silloin Prorason purkkivaahto on suositeltava vaihtoehto ja kova haastaja ns. markettien purkkivaahdoille. Testipurkki on 300 ml pötikkä, joka tuntuu liian isolta esimerkiksi matkalle mukaan otettavaksi, mutta pienempi purkkikoko houkuttelisi jo ottamaan sen mukaan. Testattava Prorason purkkipartavaahto kuuluu Razor Masterin tuotevalikoimaan.

Prorason santelipuun tuoksuinen (punainen pakkaus) purkkivaahto 300 ml:

+ käytön helppous ja nopeus

+ vaahdon tasalaatuisuus

+ ei  aiheuta ihoärsytystä

+ tekee ihosta pehmeän

+ ajotulos (ottaen huomioon että kyseessä on purkkivaahto)

- ei synnytä perinteisen märkäajon fiilistä ja ajotulosta

- kuiva ajotuntuma

- iso pakkauskoko (300 ml)

- räjähdys- ja tulenarka ponnekaasu

 

P.S. 1) Opettele käyttämään parranajovälineitä, 2) etsi itsellesi sopivat välineet ja tuotteet, 3) opettele ihonhoito, 4) aja aina ensin myötäkarvaan (varsinkin kasettihöylällä).