Dr.K-normal.jpg

Parran ei tarvitse enää olla kuin "luonnosuojelualueen" - täysin luonnontilassa - vaan sitä voidaan hoitaa monenlaisilla tuotteilla kuten shamppoilla ja öljyillä. Irlantilainen Dr.K valmistaa myös näitä parranhoitoaineita. Peksun partablogi sai testattavaksi ko. valmistajan partasaippuan (Beard Soap) ja hoitoöljyn (Beard Tonic). Kuten etikettikin osoittaa, niissä on käytetty vain luonnosta saatuja ainesosia ja tuotteet on valmistettu käsityönä. Ne sisältävä monenlaisia öljyjä, jotka hoitavat partakarvaa sekä ihoa.

Vaikka parta voidaan pestä monilla aineilla (tai olla pesemättä), Dr.K:n partasaippua antaa aivan erityisen fiiliksen esimerkiksi suihkun yhteydessä käytettynä. Se on virkistävä, hyvän tuoksuinen ja kevyesti vaahtoava shamppoo.

Dr.K:n Bear Tonic, partaöljy antaa partakarvaan eloa, kiiltoa ja pehmeyttä. Se saa partakarvat asettumaan juuri haluttuun suuntaan. Piparmintuntuoksuinen öljy viimeistelee pitkänkin parran tyylikkääksi. Se on myös riittoisaa - vain muutama tippa riittää.

Peksun partablogi suosittelee Dr.K:m partasaippuaa ja partaöljyä

 

Vinkki: Ennen trimmausta kostuta parta ja/tai viikset kevyesti ja harjaa/kampaa ne. Kosteat karvat pehmenevät ja pitenevät, jolloin ne on helpompi leikata. Trimmaa saksilla tai trimmerillä maltillisesti, koska kuivuessaan partakarva lyhenee taas. Huuhtele vielä parta ja viikset vedellä ja hiero partaan muutama tippa partaöljyä. Lopuksi harjaa ja kampaa parta ja viikset. Voilà -  se on siinä!