risu.jpg

 

Peksun partablogi sai kokeiltavaksi kaksi pulloa Risu Weckströn Oy:n partaöljyä, Bistre Brown ja Raw White. Ensiksi onnittelut Risu Weckström Oy:lle suomalaisista partaöljyistä. On hienoa, että saamme lisää suomalaisia parranajo- ja parranhoitotuotteita.

Klassinen märkäparranajo ja parranhoito ovat lyöneet itsensä läpi nyt Suomessakin ja vieläpä melko lyhyessä ajassa. Silloin kun aloitin blogini kirjoittamisen täällä ei tainnut olla ainuttakaan tämän alan verkkokauppaa puhumattakaan suomalaisista tämän alan tuotevalmistajista. Tänä päivänä suomalainen mies on alkanut antaa enemmän aikaa itselleen ja omalla hyvinvoinnille, jota hyvä parranhoito ja parranajo ovat. Hyvä näin!

Risu partaöljyissä on käytetty puhtaita hyvin valikoituja raaka-aineita, jotka on esitelty englannin kielisessä esitteessä. Sieltä löytyvät myös ohjeet öljyn levitykseen.

Bistre Brownin tuoksu on melko mieto ja metsäinen. Se sopii hyvin suomalaiselle miehelle. Öljy on ohutta ja se imeytyy ihoon nopeasti. Parran se tekee pehmeäksi, eläväksi ja taipuisaksi. Eli se toimii niin kuin sen pitääkin.

Harmi vaan, että olen herkistynyt tuoksuissa käytetyille eteerisille öljyille.  Taas kerran partaöljy aiheutti minulle limakalvoärsytystä alahuulessa ja suupielissä.

Toinen näyteöljy Raw White toimii samalla tavalla kuin Bistre Brown. Raw White on tuoksuton (se tuoksuu kuitenkin hieman öljyltä) ja siinä ei ole käytetty eteerisiä öljyjä. Siitä huolimatta se aiheutti samanlaista ärsytystä kuin Bistre Brown vaikkakin paljon miedompana. Tämä tarkoittaa sitä, että olen monenlaisten testien ja kokeilujen myötä herkistynyt monille aineille, öljyille ja tuoksuille. Minun on nyt  jo korkea aika uskoa, etten voi käyttä partaöljyjä. Kahdella pojallani ei sitä vastoin ole mitään ongelmaa näiden kanssa.

Risu partaöljyt ovat puhtaita ja hienoja suomalaisia tuotteita, ja herkistymis ongelmistani huolimatta Peksun Partablogi suosittelee kyseisiä öljyjä.  Suositaan Suomalaista!